Cautare

1706 de rezultate pentru "alexandru lupulescu" (2.67 secunde)
Viceliderul senatorilor PSD, Alexandru Athanasiu, a anuntat marti ca parlamentarii social-democrati vor vota impotriva OUG 15/2008 care amana intrarea in vigoare a legii privind majorarea salariilor din domeniul invatamantului, sustinand ca Ordonanta, de fapt, abroga legea, nu o proroga.
Au obtinut calificativul "mediu" Potrivit aceluiasi raport, deputatii Paul Magheru (PRM), Gheorghe Sarb (PDL), Adrian Merka (USCR) si senatorii Alexandru Athanasiu (PSD), Pete István (UDMR) si Radu Tirle (ex-PD-L, apoi independent) au primit calificativul "mediu". ... Aceleasi aspecte i se imputa si senatorului PSD Alexandru Athanasiu.
PDL va guverna de la 1 ianuarie 2009", a spus Petru Filip PSD are propriile calcule Fostul senator de Bihor al PSD Alexandru Athanasiu (foto stanga) considera ca PSD are acum doua variante, ambele acceptabile si in avantajul partidului.
Senatorii PD-L l-au desemnat vineri pe Constantin Traian Igas, in functia de lider ar grupului democrat-liberal, Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului, Gheorghe David si Orest Onofrei sunt nominalizati ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru functia de chestor.
Ei au invocat frauda electorala,  motivand ca pe listele electorale au fost trecute 12 persoane care nu aveau domiciliul pe raza localitatii", a spus loctiitorul presedintelui BEJ, judecatorul Alexandru Hertoiu.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
La Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti sunt libere 80 de locuri la zi (barbati si femei), dintre care trei pentru romi si opt pentru forma de invatamant cu frecventa redusa.
"S-a confirmat din partea lui Crin Antonescu, a lui Mircea Geoana si cu jumătate de gura din partea lui Sebastian Lazaroiu ca ei sunt de acord sa particip la aceasta dezbatere, exista o organizatie obscura, IPP, care controleaza cum cheltuim noi banii publici, dar cand e vorba de o dezbatere publica atunci ei fac deosebire intre candidati si candidati (...) Daca doreste dezbatere privata d-na Violeta Alexandru sa faca la ea in bucatarie.
Urmarirea ei politica a fost coordonata de colonelul de Securitate Alexandru Peres, tatal senatorului Alexandru Peres (PD-L). Impreuna cu fiul ei, Leontin Iuhas, a raspandit 160 de manifeste de solidaritate cu muncitorii din Brasov rasculati la 15 noiembrie 1987, ambii fiind arestati pentru 5 saptamani (noiembrie-decembrie 1987).
Alexandru Athanasiu", text pe care il puteti citi in continuare. ... Pana atunci, as vrea parerea voastra, mai ales despre propunerea mea privindu-l pe profesorul doctor (in Dreptul Muncii) Alexandru Athanasiu.
Senatorul PD-L Alexandru Peres considera ca ar fi momentul pentru schimbarea siglei si a denumirii partidului, declarand ca sunt "cateva idei avansate in acest sens".
In cursa pentru presedintia PSD au ramas 4 candidati, Mircea Geoana, Victor Ponta, Dorela Alistar si Andrei Alexandru, insa "meciul" se joaca intre Geoana si Ponta.
Senatorul Alexandru Cordos, secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala, ne informeaza, printr-un comunicat, ca senatorii PSD au obtinut, in comisie, adoptarea amendamentului privind valoarea punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut pe economie, din cadrul proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice.
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala. Puteti citi in continuare discursul sustinut de catre senatorul Alexandru Cordos.
Senatorul PSD de Cluj, Alexandru Cordos (foto), a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Masurile de austeritate, calea sigura catre dezastru !", pe care o puteti citi in continuare.
MIRCEA CINTEZA - senator, profesor universitar - are drepturi de autor, PFA-uri, dividende - prestari servicii - 855 000 lei - DDA-uri - 25 000 euro - salariu de senator - 68 000 lei Alexandru Peres, PDL, are datorii de 44.000 de lei, dar a şi imprumutat o persoana privata cu 35.000 de euro.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene.
Alexandru aici, doar ca inteleg frustrarea lui Basescu cand, in sfarsit, cineva ii spune in fata ceea ce stie tot satul.
Fostul contracandidat al lui Geoana la sefia PSD, Andrei Alexandru (foto), considera batalia dusa impotriva acestuia de catre conducerea partidului drept o grava eroare politica, si afirma pentru Inpolitics ca locul acestuia la sefia Senatului ar fi vizat de socrul lui Ponta, Ilie Sarbu.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com